Tjänster

Vi är verksamma i Kalmar med omnejd och jobbar såväl med privatpersoner i villor och lägenheter som med företag i kontor, butiker och andra offentliga miljöer.
Under vår långa tid inom branschen finns det knappast några måleriarbeten som vi inte har utfört och vi tar oss an såväl större som mindre projekt.

Bland våra tjänster finner du:

  • husmålning
  • golvmålning
  • inomhusmålning
  • tapetsering
  • fönstermålning

Husmålning

Husmålning är en av våra stora tjänster där vi utför såväl nymålning som ommålning av fasader och väggar.
Husmålning får ditt hus inte bara att se finare och fräschare ut utan skyddar även mot olika påfrestningar och skador som kan orsakas av väder och vind.

Golvmålning

Genom en golvmålning kan ett rum få ett helt nytt utseende, bli ljusare, kännas större och nyare. Det är dessutom ett enkelt sätt att skydda golvet vilket kommer att ge det en betydligt längre livslängd. En golvmålning underlättar dessutom rengöringen och städningen och gör att golvet ser fräscht ut.

Tapetsering och inomhusmålning

Det är få saker som kan lyfta ett helt rum som målning eller tapetsering. Skapa mera ljus och nya dimensioner med färg och tapeter. Det är enkelt men mycket effektivt. Vi hjälper er att skapa den atmosfär och den miljö ni är ute efter.

Tapetsering kan tyckas vara ett enkelt arbete men om det ska utföras på ett korrekt sätt med ett vackert resultat krävs det både erfarenhet och rätt redskap inte minst. För oss på Stensö Måleri är tapetsering och målning inte enbart en vardag, det är en passion och något vi älskar att göra. Vi anser också att det alltid ska utföras med högsta noggrannhet, precision och kvalitet.

Att resultatet blir precis så som just du önskar är viktigt för oss. Först när du är nöjd med vårt arbete är vi det också. Därför utgår vi alltid utifrån dina önskemål och behov när vi gör vårt jobb.
Våra målare har samtliga en gedigen erfarenhet av såväl målning som tapetsering, något som ger dig som kund garanti att ett arbete utfört av oss ger ett tillfredsställande resultat.

Fönstermålning både skyddar och förbättrar

Ge ditt hus eller villa ett helt nytt utseende med en fönstermålning. Ser fönstren slitna ut? Har färgen har börjat spricka och flagna eller vill du bara förnya med en helt ny färg? Inga problem – vi löser det åt dig!

Fönster är kanske ett av husets mest utsatta delar. Av förklarliga skäl utsätts dina fönster för väder och vind vilket sliter och skadar. Vid en fönstermålning är det därför viktigt att man dels använder sig av rätt färg med hög kvalitet och att arbetet utförs på ett professionellt sätt.

Våra målare utför fönstermålning som både skyddar och förbättrar – med ett resultat som både är vackert och skyddande.
När du anlitar oss kan du vara säker på att du anlitar en firma som erbjuder kvalitet genom hela arbetsprocessen. Våra målare har samtliga en lång erfarenhet av fönstermålning och inga uppdrag är för stora eller för små för oss att utföra.