Tjänster

Vi är verksamma i Kalmar med omnejd och jobbar såväl med privatpersoner i villor och lägenheter som med företag i kontor, butiker och andra offentliga miljöer.
Under vår långa tid inom branschen finns det knappast några måleriarbeten som vi inte har utfört och vi tar oss an såväl större som mindre projekt.

Bland våra tjänster finner du:

  • husmålning
  • golvmålning
  • inomhusmålning
  • tapetsering
  • fönstermålning

Husmålning

Husmålning är en av våra stora tjänster där vi utför såväl nymålning som ommålning av fasader och väggar.
Husmålning får ditt hus inte bara att se finare och fräschare ut utan skyddar även mot olika påfrestningar och skador som kan orsakas av väder och vind.

Golvmålning

Genom en golvmålning kan ett rum få ett helt nytt utseende, bli ljusare, kännas större och nyare. Det är dessutom ett enkelt sätt att skydda golvet vilket kommer att ge det en betydligt längre livslängd. En golvmålning underlättar dessutom rengöringen och städningen och gör att golvet ser fräscht ut.

Tapetsering och inomhusmålning

Det är få saker som kan lyfta ett helt rum som målning eller tapetsering. Skapa mera ljus och nya dimensioner med färg och tapeter. Det är enkelt men mycket effektivt. Vi hjälper er att skapa den atmosfär och den miljö ni är ute efter.

Fönstermålning både skyddar och förbättrar

Ge ditt hus eller villa ett helt nytt utseende med en fönstermålning. Ser fönstren slitna ut? Har färgen har börjat spricka och flagna eller vill du bara förnya med en helt ny färg? Inga problem – vi löser det åt dig!